Erdély: A VAJ ÉS A MARGARIN

Szeretettel köszöntelek a Erdélyi Képek közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 417 fő
  • Képek - 2246 db
  • Videók - 637 db
  • Blogbejegyzések - 451 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 92 db

Üdvözlettel,

Erdélyi Képek vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Erdélyi Képek közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 417 fő
  • Képek - 2246 db
  • Videók - 637 db
  • Blogbejegyzések - 451 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 92 db

Üdvözlettel,

Erdélyi Képek vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Erdélyi Képek közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 417 fő
  • Képek - 2246 db
  • Videók - 637 db
  • Blogbejegyzések - 451 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 92 db

Üdvözlettel,

Erdélyi Képek vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Erdélyi Képek közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 417 fő
  • Képek - 2246 db
  • Videók - 637 db
  • Blogbejegyzések - 451 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 92 db

Üdvözlettel,

Erdélyi Képek vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

A VAJ ÉS A MARGARIN

10 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

A margarint eredetileg pulykák hizlalásához fejlesztették ki, de a pulykák halálát okozta. A "befektetők", akik a kutatásra szánt, pénzüket vissza akarták kapni, összedugták a fejüket.
A margarin egy fehér anyag volt és semmi nem utalt arra, hogy élelmiszer, ezért sárgára színezték és úgy adták el a vaj helyettesítőjeként.

Kitaláltak néhány ötletes új ízt is.

 

Mi a különbség a margarin és a vaj között?

Mindkettő ugyanannyi kalóriát tartalmaz, a vaj kicsit gazdagabb telített zsírban: (a vajban 8 gramm, míg a margarinban 5 gramm van).

A margarin fogyasztása nők esetében 53%-kal növeli a szív- és érrendszerimegbetegedéseket, összehasonlítva ugyanannyi elfogyasztott vajmennyiséggel, legalábbis a legújabb harvardi orvostudományi tanulmány szerint.

A vaj fogyasztása növeli az egyéb táplálékokból származó tápanyagok felszívódását.

A vaj, táplálkozás szempontjából sok előnnyel rendelkezik, míg a margarin csak néhánnyal, mivel ezek hozzáadottak.

A vajnak sokkal jobb íze van, mely más ételek ízét is kiemeli.

A vaj több évszázados múltra tekint vissza, míg a margarin még 100 évesre sem.

 

És most a margarinról:

Nagyon gazdag hozzáadott zsírsavakban.

Ez megháromszorozza a koszorúér elmeszesedésének kockázatát.

Növeli a koleszterin szintet és főleg az LDL (rossz koleszterin) szintjét, míg a HDL (jó koleszterin) szintjét csökkenti.

A rák kialakulásának kockázatát kb. 5-szörösére növeli.

Rontja az anyatej minőségét.

Csökkenti az immunrendszer reakcióját.

Csökkenti az inzulin reakcióját.

 

És íme a legmegdöbbentőbb tény...

EZ NAGYON ÉRDEKES!

A margarint mindössze EGYETLEN MOLEKULA választja el attól, hogy MŰANYAG legyen. Ez a tény elegendő volt számomra, hogy kivonjam az életemből a margarint és minden mást, ami hidrogénezett (ez azt jelenti, hogy az anyag molekuláris szerkezetét megváltoztatták).

 

Ki lehet próbálni a következőt:

 

Vegyél egy doboz margarint és hagyd a garázsban, vagy árnyékos helyen!

Néhány nap múlva a következőket figyelheted meg:

Sem legyek, sem más egyéb, idegesítő muslica nem fog a közelébe menni (ez azért sejtet valamit).

Nem lesz rothadt, vagy büdös, mert nincs tápértéke.
Semmi sem fog kinőni rajta. Főleg az ici-pici mikroorganizmusok nem fognak rajta kifejlődni.

Miért?

Mert a margarin majdhogynem műanyag.

Kőolaj származék van benne.

Megolvasztanád a műanyag edényedet rákennéd a pirítósodra?

Oszd ezt meg a barátaiddal...(Amennyiben "kenyérre akarod őket kenni")!

 

(Ezt persze úgy kaptam, nem én kísérleteztem)

 

"Kedves Ismerőseim! Nézzétek meg jól ezt a fotót, amit készítettem.

Kaptam egy e-mailt, melyben arról tájékoztattak, hogy a margarint mindössze EGYETLEN MOLEKULA választja el attól, hogy MŰANYAG legyen.

Nem hittem el, hogy a margarin - a vajjal szemben - káros az egészségre és megcsináltam az e-mailben ajánlott próbát.

Azt is írták abban az e-mailben, hogy ha kitesszük a margarint, semmilyen állat nem fogja megkörnyékezni ezért kitettem a tálcára sima margarint (a legnagyobb adag), egy másikat (bal oldalra), ami a koleszterincsökkentő Provitamin margarin, és a jobb sarokban a sima vajat.

 

 

Hát nézzétek: Majdnem minden hangya a vajra ment, a felső margarinra csak 2-3, ami el is pusztult... a hangyák a vajat eszik és kedvelik, mert az természetes anyag.

 

Vagyis, nekem bizonyosságot adott ez a próba arról, hogy mit etetnek velünk."

Címkék: a margarin vaj És

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu